Inredning

Personlig decoupage på glasunderlägg

13 februari, 2016

Nu har äntligen också jag provat att göra något med decoupage, som varit så populärt länge. Det blev några glasunderlägg med bilder i svart-vitt.

image

image

Innan underläggen fick den form och färg de har nu har de blivit lite illa behandlade. Jag fick nämligen för mig att måla dem och försöka mig på att skära ut schabloner i form av olika djurs tassavtryck och trycka på.

Det blev inte vackert alls!

image

Så efter några dagar då de fått ligga på skrivbordet och skämmas kom jag fram till att decoupage nog var lösningen. Jag hittade nämligen en bra idé hos alkemisten.net om hur man kan skriva ut egna bilder på servetter för att kunna använda dem just för decoupage.

De vackra bilderna är tagna av min fantastiska syster.

image

Du kanske också gillar

Kommentera gärna!

Lämna ett svar