Inredning Leksaker

Nytt liv i gammal rutschkana

6 juni, 2014

Min pappa hittade en övergiven rutschkana någon gång i min tidiga barndom, snabbmålade den blå och lät sedan oss fem leka för glatta livet med den. Inför vårt barns ankomst plockades den ner från vinden och fick en välförtjänt uppfräschning.

Rutschkana barn

Från starkt blå till grå med vita detaljer. Till kojan under sydde jag en madrass och några kuddar. Jag fäste upp små gardiner så att man kan gömma sig där inne och mysa. Gardinerna sitter uppe på gardinspiraler (mina är från Clas Ohlsons) så att de ska vara lätta att dra fram och tillbaka.

En lampslinga med ledlampor från Indiska fick bli pricken över i. Perfekt med ledlampor som inte blir för varma för ett barns nyfikna händer.

Du kanske också gillar

Kommentera gärna!

Lämna ett svar