Barnkläder

Luvtröja och matchande byxor

27 oktober, 2015

I födelsedagspresent fick jag en overlock! Detta är mina första alster sydda på denna fantastiska maskin.

Visst hade jag hört att det skulle vara enkelt och smidigt att sy med en overlock, men trodde nog inte att det var så här bra! På bara en kväll syddes det mesta av både luvtröja och byxor, hade jag bara haft ribb till muddarna hemma hade jag nog fått ihop allt. Det tog visserligen en liten stund att förstå hur själva maskinen fungerar, får nog ta och läsa igenom bruksanvisningen igen då det känns som om det finns lite knep att lära sig därifrån.

Björnen på framsidan av luvtröjan är fäst genom tät sicksack och dekorerad med garn. Just denna gång följde jag ett färdigt mönster men föll för trycket och tänker att man nog ganska lätt kan skapa ett annat djur och fästa på vilken tröja som helst. Kanske en tråkig, redan befintlig en kan fräschas upp på så vis?

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  • Svara Tezz 27 oktober, 2015 vid 23:11

    Men herregud så fint! Jag behöver helt klart en overlock! Ser ju ut som om du köpt kläderna. Fantastiskt bra (på det mesta) är du 🙂

    • Svara Lisa 28 oktober, 2015 vid 12:40

      Oj, så fina ord 🙂

    Lämna ett svar