Pyssel med barn

Halloween-pyssel med nybliven 1-åring

16 oktober, 2015

Så klart vi måste pyssla ihop något trevligt till Halloween tillsammans, jag och den lille. Det fick bli spöktavlor idag.

1-åringen målade och jag tolkade. Vit färg på svart papper blir effektfullt och ger genast resultat, vilket verkade facinera.

När målandet var färdigt var det upp till mig att försöka mig på att hitta spöken i det hela, fick vända pappret fram och tillbaka några gånger men nog visst ser ni väl dem också nu? Jag har inte målat i eller över något utan bara förstärkt detaljerna i hans konst. 🙂

halloween spöktavla barn pyssel

Själv tycker jag det är viktigt att barns målningar blir uppvisade på ett fint sätt och en ram runt kan ta fram detaljer eller färger ur teckningen som man förut inte lade så stor uppmärksamhet vid.

Du kanske också gillar

Kommentera gärna!

Lämna ett svar