Högtider

Billigt, snabbt och självtillverkat i påskriset

19 mars, 2016

Påsk är en mysig högtid, för min del känns det som om man firar in våren och det är ju något som är värt att fira! Som jag berättade för en vän härom veckan består mitt påskpynt av tre gamla påskägg och det räcker ju inte på långa vägar. De senaste dagarna har vi därför skapat lite av den varan.

I riset i år hänger vi rosa och vita pompombollar av garn och utskurna figurer i tapetrester.

image

Pompombollarna fick vara ett substitut till påskäggen som jag inte lyckades köpa, eftersom varken jag eller någon annan i familjen har varit så sugna på att traska i affärer det senaste.

image

Figurerna blev jag inspirerad till från Allt om Handarbete, men jag har också sett något liknande på andra ställen. Formerna skapade jag dock själv genom att helt enkelt prova mig fram. Det blev några harar med hjärtan på magen, ägg och fåglar.

Du kanske också gillar

Kommentera gärna!

Lämna ett svar