Inredning

Baby shower dukning

23 november, 2015

Fick äran att husera baby showern för vännen hemma hos oss och gjorde en snabb dekoration av sådant vi redan hade hemma.

Duka baby shower

En lina med de minsta babykläderna i en beige färgskala fick bli en variant av vimplar och på bordet dekorerades med sonens träklossar, Brio-järnväg, nallar och små mjuka skor. För vad passar väl bättre än leksaker och ministrumpor när hela kalaset handlar om barn?

Besticken fick ett guldband runt sig och jag gjorde det enkelt för mig genom att plocka fram papperstallrikar. Det ser ju inte riktigt lika roligt ut men om man använder riktiga bestick och glas och fina servetter, tycker jag att man nästan inte tänker på att tallrikarna är i papper. På bordet står också glas med vita rosor och silverek, som jag plockade in från trädgården. Ett stycke tyg som blivit över från lekmattan jag sydde i present och två påslakan användes till duk.

Duka bordet baby shower

Syster till den blivande mamman hade även skaffat heliumballonger samt servetter, vimplar och lite mer pynt. Mitt i alla förberedelser försvann dock påsen med allt utom ballongerna (ej med på bild), så dukningen blev inte precis som det var tänkt, men godkändes ändå av gästerna…

Du kanske också gillar

Kommentera gärna!

Lämna ett svar